Pups Geboren

 Pups Planning

Pups Gallery


Iedere combinatie wordt zorgvuldig gepland. Onze pups worden met véél liefde en de grootste zorg in huis grootgebracht. Pups worden gesocialiseerd zoals het hoort, het is dan ook van groot belang dat u onze taak zorgvuldig verder zet wanneer je met je puppy thuiskomt en daarbij onze raadgevingen zo goed mogelijk opvolgt.

Onze pups zijn in het bezit van een stamboom St-Hubertus , Europees Paspoort en microchip. De nodige vaccinaties zijn gekregen en de volledige ontwormingskuur is achter de rug. Uiteraard blijven we steeds bereikbaar 7/7 indien er toch nog vragen zouden zijn. We volgen onze pups graag op en vinden het fijn om achteraf fotootjes te ontvangen in onze mailbox en te weten hoe het met hen gaat.

Als fokker zijn we verantwoordelijk voor onze pups, uiteraard begrijp je dan ook dat we er willen voor zorgen dat elke pup een liefdevolle en permanente thuis krijgt.

Heb je oprechte interesse en wil je meer informatie over onze pups en/of beschikbaarheid dan spreken we je graag  persoonlijk via telefoon.  Emails worden niet beantwoord.

~ A BULLDOG MIGHT APPEAR TO BE LAZY OR STUPID,
THAT'S ONLY A FACADE !
~